CAPES

La paleta de capes és un element important que ajudarà a poder manipular tots els objectes que formen part d'una il·lustració, mourel's d'una capa a una altra o bé moure les pròpies capes, per canviar-les de posició o bé posar-les dins d'una altra capa (fent així una subcapa).
Les capes són una mena de carpetes on s'emmagatzemen els objectes, si es varia l'ordre de les capes, també es variarà l'ordre dels elements de la il·lustració.

Visualització:
Des de la paleta capes, podem seleccionar elements i ocultar-los per fer que no es vegin fent clic a l'ull.

Bloquejar:
El fet de bloquejar una determinada capa és molt útil quan s'està treballant sobre una composició que té diferents capes i es volen aplicar modificacions sobre certs objectes; quan es bloqueja s'evita que les propietats dels objectes de la capa bloquejada, variin també. Se sap que una capa està bloquejada perquè surt un candau al costat del quadre de l'ull.

Capes noves:
Una capa nova es pot crear fàcilment clicant al botó a on hi ha l'opció capa nova, la subcapa també es pot crear amb les opcions de la paleta de capes (a la part de sota).
Quan es creen capes noves, per defecte són anomenades Capa 1, Capa 2, Capa 3... fent doble clic sobre el nom, es pot canviar el nom i les seves propietats. Sempre apereix la més nova primer.

Quan es crea un objecte nou, s'inclou a la capa que està seleccionada.
El fet que que es vegi primer un objecte que se superposa a altre és perquè dintre de la capa està en una posició superior, o bé, que la capa a la que pertany aquest objecte, està per sobre del objecte al que tapa total o parcialment.